top of page
  • Writer's pictureOidipus ry

Hallituksen ryhmäytymisviikonloppu Tahkolla

Heti hallituskauden alettua keskustelimme yhdessä ryhmäytymisestä, sen hyödyistä ja tarpeellisuudesta. Halusimme tutustua toisiimme paremmin tavoitteenamme tiivis porukka, joka tekee töitä rennolla meiningillä, mutta tosissaan ja toisia tukien. Päätimme siis, että tänä vuonna panostamme ja sitoudumme ryhmäytymiseen parhaamme mukaan.


Vaikka olemme alusta asti olleet toimiva tiimi ja kavereita keskenämme, on ryhmäytyminen tiivistänyt joukkoamme entisestään. Jokainen on sitoutunut, kuten alussa sovimme ja meillä on ollut hauskaa yhdessä, mikä on totta kai heijastunut myös kokousten ilmapiiriin. Yhdentoista hengen kokoonpanollamme ryhmäytymisten järjestäminen on sujunut vaivatta kerran kuussa. Ohjelmaan on kuulunut mm. rentoa peli-iltaa nyyttäriperiaatteella, makkaranpaistoretki Kuhasaloon sekä Huonepakopeli. Keväällä aloimme pohtia myös mahdollista mökkireissua ja viime viikonloppuna tämä ajatus vihdoin toteutui.


Lähdimme siis perjantaina kahden aikaan ajelemaan kohti Tahkoa, harmiksemme muutamaa jäsentä lukuunottamatta. Kaupan kautta saavuimme mökille majoittautumaan ja ruuanlaittoon. Ruokailun jälkeen kävimme tähän asti mennyttä kautta läpi ja keskustelimme siitä, missä ollemme onnistuneet ja missä voisimme vielä parantaa.


Olimme yhtä mieltä siitä, että hallituskausi on mennyt tähän asti todella hyvin ja olemme onnistuneet niin yksilöinä pesteissämme kuin yhdessä koko hallituksena. Erityisesti esiin nousi aikaansaavuus sekä erinomainen ryhmähenki. Olemme olleet aktiivisia moneen suuntaan ja järjestäneet paljon tapahtumia. Oli myös ilo yhdessä todeta, että meidän porukassa mielipiteensä saa sanoa muiden reaktioita pelkäämättä ja jokainen näkökulma myös huomioidaan. Lisäksi aina voi pyytää apua ja kysyä neuvoa sekä luottaa siihen, että hommat hoituu. Toki kaiken positiivisuuden keskellä myös rakentavaa palautetta tarvitaan ja pari kehitysehdotusta esitettiinkin liittyen kokousten pituuteen sekä WhatsApp-ryhmämme iltapainoitteiseen aktiivisuuteen. Keskustelu oli siis antoisa, mutta jäi ainoaksi "viralliseksi" osuudeksi reissullamme, sillä pääasiallinen tarkoitus oli kuitenkin pitää hauskaa ilman velvollisuuksia. Ilta jatkuikin rennosti saunoen ja pelaillen.

Lauantaiaamuna aamupalan jälkeen lähdimme reippailulle ajatuksena kiivetä Tahkovuoren huipulle. Tuhat porrasta kannatti nousta, sillä näkymät huipulta olivat upeat. Matkalla alaspäin pistäydyimme vielä Panorama-kahvilassa pienelle tauolle ihastelemaan maisemia. Lenkki oli loistava aloitus aamulle; herättiin kunnolla ja saatiin hiki virtaamaan. Mökille saavuttiin pari tuntia myöhemmin saunaan ja lounaalle.Iltapäivällä oli luvassa reissun kohokohta. Mitä olisikaan mökkireissu ilman mökkiolympialaisia? Leikkimielinen (kilpailuhenkisimmille ei niin leikkimielinen) kisailu on aina hyvästä. Sairastapauksista ja poissaoloista johtuen saimme kokoon kaksi kolmen hengen joukkuetta: Lammastrio ja Kuumat Keisarinnat. Lajeina oli mm. tulitikunheitto, sukkahousuheijari sekä kananmunaviesti. Kahden ensimmäisen lajin jälkeen Lammastrio oli karkumatkalla voitettuaan molemmat lajit. Kuumat Keisarinnat kuitenkin sisuuntuivat ja nousivat takaa-ajoasemasta voittoon. Tärkeintä kuitenkin, että saatiin pitää hauskaa yhdessä ja hyvää kuva- ja videomateriaaliakin kertyi. Jatkoimme iltaa rupatellen, herkutellen ja korttia pelaillen. Muutama meistä jaksoi vielä lähteä tutustumaan paikalliseen Karhu-baariin.Sunnuntaiaamulle ei erityisempää ohjelmaa ollut. Aamupalan ja mökin siivouksen jälkeen tavarat autoon ja kotimatkalle. Kaiken kaikkiaan reissu oli todella onnistunut. Saimme hienoja muistoja ja pääsimme pois velvollisuuksien ääreltä. Oli tärkeää päästä olemaan yhdessä hauskaa pitäen ilman sen suurempia tehtäviä tai virallisia osuuksia. Me hallituksessa teemme paljon työtä vapaaehtoisesti, joten myös tällaisia hetkiä yhdessä tarvitaan. Viikonloppureissu myös ryhmäyttää aivan eri tavalla kuin lyhyt muutaman tunnin tapaaminen, joten tämänkin takia reissun toteutuminen oli tärkeää.


Harmillisesti puolikuntoisia reissaajia taisi löytyä enemmän kuin täysin terveitä, mutta tämä ei hauskanpitoa haitannut. Uskon, että jokainen meistä nautti viikonlopusta ja kaikille jäi hyvä fiilis jatkaa kohti loppuvuotta.


Meillä on upea hallitus ja tämän viikonlopun jälkeen entistäkin yhtenäisempi!


Noora,

Viestintävastaava

50 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


Post: Blog2 Post
bottom of page