top of page

Yhteistyötahot

Oidipus ry on aktiivisesti yhteistyössä monien eri tahojen kanssa. Näitä ovat esimerkiksi erilaiset järjestöt ja yritykset, ja pyrimmekin pitämään hyvin yhteyttä erilaisten toimijoiden kanssa. Haluamme monipuolistaa jäseniemme mahdollisuuksia tutustua yksilöihin ja toimijoihin niin omalla alalla kuin sen ulkopuolellakin!

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Katso lisätietoa!

Yhteistyötahot: Inventory
Näyttökuva 2021-1-6 kello 15.59.51.png

SPOL ry

SPOL ry, eli Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto yhdistää kaikkia Suomen psykologian ainejärjestöjä ja ajaa valtakunnan tasolla etuamme. Kun liityt Oidipukseen, kuulut siis samalla SPOL:iin. SPOL edistää psykologian opiskelijoiden ammatillista yhteisöllisyyttä ja eri kaupunkien opiskelijoiden välistä yhteistyötä. SPOL ry:n tavoitteena on tarjota mahdollisuuksia verkostoitumiseen sekä yhdessä viihtymiseen. Oidipuksen hallitukseen valitaan joka vuosi 2 jäsentä, jotka toimivat SPOL- edustajinamme myös SPOL:in hallituksessa.

Lisätietoa SPOL ry:sta : http://psykologianopiskelijat.net

Psykologipalvelu Poiju

Psykologipalvelu Poiju

"Psykologipalvelu Poiju tarjoaa psykologeille monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä hyvän ansainnan tehdystä työstä. Haluamme osaltamme kasvattaa psykologityön arvostusta ja tarjota psykologeille mahdollisuuden joustavampaan ja monipuolisempaan työhön. Poiju on osa Mehiläistä." (psykologipalvelupoiju.fi)

Yhteistyötahot: Quote
bottom of page