Yhteistyötahot

Oidipus ry on aktiivisesti yhteistyössä monien eri tahojen kanssa. Näitä ovat esimerkiksi erilaiset järjestöt ja yritykset, ja pyrimmekin pitämään hyvin yhteyttä erilaisten toimijoiden kanssa. Haluamme monipuolistaa jäseniemme mahdollisuuksia tutustua yksilöihin ja toimijoihin niin omalla alalla kuin sen ulkopuolellakin!

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Katso lisätietoa osiosta Toiminta > Yritysyhteistyö.

 
Näyttökuva 2021-1-6 kello 15.59.51.png

SPOL ry

SPOL ry, eli Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto yhdistää kaikkia Suomen psykologian ainejärjestöjä ja ajaa valtakunnan tasolla etuamme. Kun liityt Oidipukseen, kuulut siis samalla SPOL:iin. SPOL edistää psykologian opiskelijoiden ammatillista yhteisöllisyyttä ja eri kaupunkien opiskelijoiden välistä yhteistyötä. SPOL ry:n tavoitteena on tarjota mahdollisuuksia verkostoitumiseen sekä yhdessä viihtymiseen. Oidipuksen hallitukseen valitaan joka vuosi 2 jäsentä, jotka toimivat SPOL- edustajinamme myös SPOL:in hallituksessa.

Lisätietoa SPOL ry:sta : http://psykologianopiskelijat.net

HEO

"Kiinnostaako psykologian opiskelu? Haluaisitko ymmärtää ihmisiä paremmin? Tarjoamme HEOn Psykologian linjalla mahdollisuuden opiskella avoimen yliopiston opintoja Helsingin Kalliossa." (Heo.fi)

IMAGE 2021-01-18 16:28:05.jpg
 
Näyttökuva 2021-1-18 kello 16.55.29.png

Psykologipalvelu Poiju

"Psykologipalvelu Poiju on erikoistunut laadukkaiden psykologipalveluiden myyntiin ostopalveluna. Olemme tehneet onnistuneesti yhteistyötä jo yli seitsemänkymmenen kunnan kanssa eli miltei joka neljäs Suomen kunta on käyttänyt palveluitamme." (psykologipalvelupoiju.fi)

 

Psykoterapiakeskus Vastaamo

"Psykoterapiakeskus Vastaamon tarkoitus on parantaa mielenterveyspalveluiden saatavuutta sekä tehdä hyvää mielenterveyttä edistävää ja mielenterveyden häiriöitä ehkäisevää työtä." (vastaamo.fi)

   

IMAGE 2021-01-18 16:28:07.jpg
 
Näyttökuva 2021-3-14 kello 19.03.56.png

Mindflower

Nettisivut: www.mindflower.fi