top of page

Yritysyhteistyö

Haluatko tehdä yhteistyötä kanssamme?

Meri

Voit mainostaa yritystäsi esimerkiksi...
- nettisivuillamme
- tapahtumissamme
- sosiaalisen median kanavissamme, kuten instagramissa tai facebookissa

Yritysyhteistyö: About
png_20220113_142812_0000_edited.jpg

Teemme aktiivisesti yhteistyötä yritysten kanssa ja myymme mainostilaa yrityksille ja yhdistyksille nettisivuiltamme ja tapahtumistamme. Lisäksi mainostilaa voi hankkia turkooseista opiskelijahaalareistamme, jotka kulkevat ainejärjestömme jäsenten päällä Joensuun ja muiden yliopistokaupunkien opiskelijatapahtumissa.

Psykologia on yksi suosituimmista hakukohteista ja hakijamäärät ovat huipussaan. Jäsenistömme ja muiden kaupunkien psykologian opiskelijoiden lisäksi lukuisat hakijat vierailevat nettisivuillamme ja ovat kiinnostuneita ainejärjestömme toiminnasta. Suomen kaikille psykologian tutkintolinjoille on vuodesta 2019 alkaen järjestetty yhteishaku. Tämä muutos on lisännyt entisestään kävijöitä nettisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavillamme.

Yritysyhteistyö: Text

Myymme nettisivumainoksia alkaen hintaan 90€/mainos. Mainokset ovat ostopäivästä lähtien vuoden sivuillamme näkyvillä ja tulevat sivuillemme kohtaan "Yhteistyötahot". Hinnat ja muut mainostamiseen liittyvät asiat ovat neuvoteltavissa, joten otathan rohkeasti yhteyttä yritysyhteistyövastaaviimme!


Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sähköpostitse

oidipus.yritysyhteistyo@gmail.com

Yritysyhteistyö: Text
bottom of page